tisdag 26 maj 2015

mycket och ingenting

Fortfarande helt ovan molnen efter Gotland :D
               Min underbara fina pojke! ♡
Satt nyss och kollade på kort och kommentarer på fb från Gotland och fällde glädje tårar! :)

Det vart förstås ett nedslag helgen efter, ett VG i Ulriksdal, Okej, VG är egentligen inte så hemskt men från BIM och CERT till VG då känns det lite bittert! Men får skylla på att Hugo va över öronen kär i sin syster i Ulriksdal och inte va i bästa formen så :p haha!
 Men ett fint kort på mig och Hugo vart det utanför slottet :)
 Fick även träffa på dom här filurerna ;) Ginzo och Folke med Matte och husse :) oxå Wilmio's hundar som hälsade på oss där :)

Efter utställningen var det dax för examens fest för oss USKOR och det va riktigt trevligt och roligt! :) Tack tjejer för en trevlig kväll :)

På måndagen va det första ridlektionen på typ 5 år! Jätte roligt och det gick bättre än jag trodde! :)
Monti va inte så imponerad av mig när han fick lov att arbeta ;) haha! 

I Söndags va vi på inoff i Malung vid mysiga buan! Först ut i ringen va Malin och Tudor som va så duktiga och vart BIM :) sen va det Zaga o Emilys tur och dom vart oxå BIM :) Hugo fick tävla mot fina Zaga (willow grouse Arizaga) och vi slutade oxå som BIM och domaren tyckte vi hade väldigt fina hundar och vi fick fin kritik :) 


Nu när det är klart och materialet är skickat till mig kan jag oxå skriva att jag har blivit antagen att utbilda mig till hundinstruktör,  ska bli riktigt roligt :D något jag drömt om länge :) förhoppningsvis får jag grejerna imorgon och kan börja :) 

Nej, nu ska pojkarna få ut på promenad :) 
tjo!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar