måndag 15 juni 2015

2 nya utställnings champion

I släkten! :)
den 7/6 vart Molles halv syster svensk utställnings champion uppe i Sundsvall :) Stort Grattis till ägarna och uppfödarna Elvy och Staffan :)
       Backa Tinkerbell Jaunty me "Chili" ♡

Och i Lördags 13/6 vart Hugos mamma svensk utställnings champion i Avesta :) 
Stort Grattis till Eva som är uppfödare och ägare ♡
     Wilmio's Evidence of Glory "Gloria" ♡ 


Helgen har bestått av utställning för mig och Hugo, Husse och Molle har varit i skogen och myst hemma! :) 

På lördagen drog jag, Hugo, Eva, Gloria, Iris och Lisa till Avesta där vi mötte upp Martina, Macey, Mary, Amanda, Vilja och Embla (om jag inte minns fel namn!) För en dag i utställnings ringen! :) 
Hugo och kusinen Melwin va först ut i juniorklassen där Hugo vart 1:a m Ck med kanon kritik och Melwin 2:a :) i bästa hane vart vi oplacerade! Sen va det Iris och Maceys tur! Iris slog till med att vinna klassen m Ck och oplacerad i bästa tik! 
Så va det dax för Mary, Vilja och Gloria i öppenklassen (jag fick även hoppa in och ställa goa Ella!) Gloria vann m Ck, Vilja 2:a m Ck och Mary 4:a m Ck! 
Och i bästa tik slog Gloria till med en 2:a plats och fick sitt sista efterlängtade CERT och blev därmed utställnings champion!!!!!!
Vi slängde oss ut i ringen och kramade Eva o Gloria och glädjetårarna forsade! :) Domaren kom fram och klappade oss på axlarna sa att det va roligt att han hade dömt rätt med tanke på vilket ståhej det vart! Haha! (Nu kommer tårarna igen!!) 
Wow vilken dag, kanon väder hade vi oxå! Väldigt snygga brännor fick vi ;) 

På kvällen när vi kom hem gick vi över till grannarna en vända och jag firade Glorias championat med en cider och en shot! Kanon trevlig kväll :) 

Söndag morgon begav vi oss ett helt gäng till Högbo för SSRK utställning! Regnade när vi kom dit så de va skönt att Sandra hade tagit med tältet åt oss och satt upp det dagen innan! Men när jag och Hugo va inne i ringen hade det nästan slutat regna! Vi placerade oss som 3a m excellent och ännu en kanon kritik, domaren höll på Ckt pga att Hugo hade för mkt päls så han såg tung ut! (Eva som tunnade ur mycket sist vi klippte!) Men jag är nöjd ändå :) 
I den stora öppenklassen på 16 tikar vart Amanda och Vilja 1:a m Ck och Eva och Malva 2:a m Ck :) visade även idag goa Ella som va riktigt på hugget :p 
I Glorias första championklass vart hon 2:a m Ck med super kritik :) 
I bästa tik vart Amanda och Vilja 3:a med R-cert och Gloria 4:a! :) 
När vi va klara gick vi och åt och fikade sen den obligatoriska korttagningen ;) 
Påvägen hem började regnet igen men slutade när jag kom in i mockfjärd och hemma sken solen :)

Tack allihopa för ännu en trevlig helg ♡ nu blir det tyvärr långt till nästa men hoppas på att komma iväg igen snart :) 

Nej, nu vaknade Wille bus så nu lär vi ut ! 
(Har blivit dagmatte till denna goding ♡) 



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar