måndag 27 april 2015

bilar och missad utställning :(

Klockan ringde 3.30 och jag o Hugo va mer taggade än någonsin för utställning, 4.45 slängde vi oss i saaben för att åka mot Sifferbo där vi skulle åka resten av vägen med Eva o Lisa !
När jag kom till Nås (1,5 mil hemifrån) så sten dog bilen och där tog våran utställning dag slut och vi vart bogserade hem :( Arg som ett bi på trasiga bilar och grät så tårarna sprutade för att vi missade utställningen kunde jag inte somna om så jag låg och kollade på blocket efter bil och annat så när klockan va 8.30 ungefär ringde jag mamma så hon och lillasyster Maja kom och hämtade mig!
Vi gick en långpromenad sedan ringde jag på en bil jag sett på morgonen på blocket och den fanns kvar, så vid 11.30 begav vi oss till Mora för att kolla på bil!
Hade grinat, varit så arg och spänd så jag hade fått migrän :p
Bilen såg bra ut, lite rost på bakluckan men det får Linus fixa, dämparna till skuffen va trasiga (köper jag nya på torsdag) och nya sommar däck o vinterdäcken hade gått 1 säsong och en sån bil som jag velat ha länge så det vart bilköp :)
Vi firade bilköpet med McFlurry på McDonalds och där släppte även migränen :)
Är redan kär i bilen och har ägt den 2 dagar ;) haha! Så nu hoppas jag den håller nått år iaf :p
                                 Pärlan ♡

Idag har jag varit och hälsat på Sofia och Husky ligan :) Pratat lite Skit och blivit attackerad av 4 prayor ;) haha!
På eftermiddagen for jag till Vansbro för att visa pärlan för Pappa och lät han provköra! Så vi for till Wassgalen (sommarstugan) och gick med Sally och Skrållan, älskar att vara där, så lugnt och fint!

 När jag kom hem busade jag o grabbarna på gården sen "pimpade" jag bilen lite, haha!


Nu ska jag bara hitta en någorlunda billig dubbelbur att ställa i skuffen så pojkarna har någonstans att sitta :)

Fortfarande väldigt irriterad att jag inte kom iväg till Västerås då de gick så bra för Hugos bror och syster men det kommer fler utställningar, vi ska ju till Gotland om 2 helger :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar