söndag 12 april 2015

utställning och lydnadskurs !

Helgen började med inofficiell utställning i Ludvika på lördagen!
Malin, Tudor, Emily och Zaga kom runt kvart i sju så packade vi iordning i bilen och for mot Ludvika, Malin var snäll och körde när jag är så fjantig ;)
Väl där mötte vi upp Eva, Elisabet, Mia och Johanna :)
Först in i ringen va lilla "Nisse" som vart BIR m HP :)
Sen skulle ju vi andra in ungefär samtidigt som vanligt, Zaga vart 2:a bästa tik med HP och fin kritik, Malin vart BIR m HP, Mia o Walter och Johanna o Tilly lika så :)
Så va det Hugo som skulle in i bästa hane o vi fick springa 100 varv kändes det som ;) men tillslut vart Hugo 2:a bästa hane med HP, det Hugo åkte på va tydligen att han hade för långa kinder annars va han väldigt bra!
kritiken:
"Välbalanserad helhet, bra huvud, välansatta öron, bra ögon, fin överlinje. Välkroppad för ålder, bra längd på bröstkorg, moderat vinklad, bra bakställ med rejäl lårbredd, stabila hasor. Vacker päls, rör sig mycket bra, välpresenterad!" 

Sen va det Novas tur att gå in i ringen mot "moster" Malva där Malva vart 2:a och Nova 1:a och i BIR o BIM vart Nova BIR :)

Om jag inte minns fel va det Malin o Tudors tur att in i bäst i grupp sen, där dom vann gruppen :) 


Nova vart oplacerad i gruppen men Anki o Wilma vart BIG 2:a!
Tudor vart oplacerad i BIS finalen men han skötte sig jätte bra och de va så roligt att det gick bra för dem :)

Efter en trevlig dag med trevligt folk i Ludvika så for vi nöjda hemmåt! :)

Älsk bjöd mig på restaurang på kvällen sen hälsade vi på mamma, pappa, syskonen o hundarna en sväng! Efter vi kom hem vart det inte många knop :)

Idag har det halft blåst storm här men jag o Molle trotsade och åkte på lydnadskurs medans Hugo o husse gick en promenad!
Molle va riktigt duktig stundvis, han har fått lite svårt att fokusera på mig och ska hela tiden leka med dom andra hundarna men idag gick de faktiskt bra! Lite kontakt övningar och inkallning vart det på träningen! Första inkallnings tillfället sprang han o hälsade på en annan hund men så provade jag att ta fram visselpipan och då kom han till mig direkt :)

Trodde inte han skulle bli trött men direkt han kom hem så slängde han sig i sängen där han legat nästan hela eftermiddagen :p
            Mattes stora prins kan om han vill ♡

Mattes mys prupp ♡ 

I morgon ska jag följa Linus faster o deras hund till veterinären, på tisdag ska vi till sifferbo för frisering till helgens utställning i Forshaga och på torsdag får vi hem nya madrassen till sängen eftersom lilla prinsen tuggat upp den vi har nu! Billigt med hundar ;)  

Ha de bra ♡

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar