måndag 10 augusti 2015

Valpmys och flygplan :)

I Fredags var jag ledig så då for jag, Malin och Hugo till Sifferbo och kennel Wilmio's för trimning och valpmys :)
Säger det igen, Eva måste ha världens bästa tålamod som orkar klippa Hugo, haha! ♡
                              Godingar ♡
                                       ♡
Hugo (som.blir lika fin sov vanligt när Eva fixat honom) funderade vad det va för filurer men sen fick dom pussar av honom :)

Efter det for vi till borlänge och små handlade lite! Malin är så snäll och bra som lugnar mig när jag är fjantig att köra bland många bilar :) ♡

Sen fick ju farmor lov att in och hälsa på juvelerna, Martina och Mary (kennel Dark eye's) innan vi åkte hem! :)
                         Så mycket kärlek ♡
              Så fina så man blir tårögd ♡
Man skulle ju kunna sitta där i timmar och kolla och lyssna på dom! ♡ 
Tack Malin för trevligt sällskap, Eva för hjälp med trimning och valpmys och Martina för att dryga farmor fick kika in och kolla på dom små liven ♡ 

I Lördags och söndags var det flygfest här i lilla dala-järna :) här bor det ungefär 2000 st personen och i helgen va det runt 43500 st här och såg på flyguppvisningen :) Flygfesten äger rum var 3:e år och det är många fräna plan här ! Jag är ju väldigt förtjust i dom här jet planen som låter så marken skakar ;) som tur va vart inte hundarna rädda, utan när Draken och Gripen kom låg dom lugnt och tuggade på varsitt grisöra, dom kollade bara upp i luften sen fortsatte dom tugga :) 
På lördags kvällen var vi hembjudna till Linus faster på grillat, riktigt gott :) sen gick vi upp till fältet och åkte karusell och drack varsinn cider sen cyklade vi hem! 
På söndagen satt jag hemma hos Linus farmor med en massa trevligt folk och kollade på planen :) 
                                  Gripen!
                              Baltic beeze
Draken !

Tack för mig för den här gången :) 

tisdag 4 augusti 2015

Pappa Hugo ♡

I Lördags (1/8) föddes det 9 valpar på kennel Dark eye's i Borlänge och Hugo har blivit pappa :)
Tyvärr var det 3 stycken som inte överlevde men det är 6 vackra juveler i valplådan med Mary och vi kan inte vara gladare :)
Stort Grattis Martina, är så glad för din skull ♡

                       Farmors godingar ♡


Så på Fredag ska Hugo trimmas och så ska vi pussa lite på Evas fina bebisar sen blir det en tur till Martina, Mary och bebisarna ♡ 
Behöver jag säga att jag längtar?! ;) 


Idag har Molle fått massage och han har blivit mycket bättre så det känns skönt :) efter det blev det trimning och han va faktiskt duktig så jag trimmade inte klart riktigt så vi skulle slippa bli osams men fin vart han :) 

Nej nu ska jag göra som mina 3 prinsar gör, sova :) 
Ha de gott :)



onsdag 29 juli 2015

Det ena och det andra :D

Ja, Hugo har varit på 4 utställningar!
Avesta: Excellent, CK och 1a i juniorklassen!
Högbo: Excellent och 3a i juniorklassen!
Club show: Excellent
Köping: Excellent, CK och 2a i juniorklassen!
Finaste pojken :)

Molle har fått vila lite då han va stel och öm i ryggen men nu är han bättre och vi ska träna upp musklerna igen! :) Spårläggning är inplanerad oxå :)


En annan rolig grej som hänt är att Hugo ska bli pappa i slutet av vecka 32 om allt går som det ska och det hoppas vi det gör :)
Kennel Dark eye's och Goldmoore's Mary Crawley ska ha valpar :)

 Båda föräldrarna har A-höfter och fria ögon :)
                           Kärleksparet ♡

Matte har varit på konsert i Göteborg på nya Ullevi och bott på hotell för ungefär en månad sen! Kanon konsert och jätte rolig resa säger hon, dessutom fick hon träffa brorsan Isak :) Men det bästa va väl presenten hon fick av en i bandet, nå mer får vi inte säga ;) 

Nu väntar vi med spänning på nästa helg och hoppas det blir många mini Mary och Hugosar :)

Ha de bäst! ♡ 

måndag 15 juni 2015

2 nya utställnings champion

I släkten! :)
den 7/6 vart Molles halv syster svensk utställnings champion uppe i Sundsvall :) Stort Grattis till ägarna och uppfödarna Elvy och Staffan :)
       Backa Tinkerbell Jaunty me "Chili" ♡

Och i Lördags 13/6 vart Hugos mamma svensk utställnings champion i Avesta :) 
Stort Grattis till Eva som är uppfödare och ägare ♡
     Wilmio's Evidence of Glory "Gloria" ♡ 


Helgen har bestått av utställning för mig och Hugo, Husse och Molle har varit i skogen och myst hemma! :) 

På lördagen drog jag, Hugo, Eva, Gloria, Iris och Lisa till Avesta där vi mötte upp Martina, Macey, Mary, Amanda, Vilja och Embla (om jag inte minns fel namn!) För en dag i utställnings ringen! :) 
Hugo och kusinen Melwin va först ut i juniorklassen där Hugo vart 1:a m Ck med kanon kritik och Melwin 2:a :) i bästa hane vart vi oplacerade! Sen va det Iris och Maceys tur! Iris slog till med att vinna klassen m Ck och oplacerad i bästa tik! 
Så va det dax för Mary, Vilja och Gloria i öppenklassen (jag fick även hoppa in och ställa goa Ella!) Gloria vann m Ck, Vilja 2:a m Ck och Mary 4:a m Ck! 
Och i bästa tik slog Gloria till med en 2:a plats och fick sitt sista efterlängtade CERT och blev därmed utställnings champion!!!!!!
Vi slängde oss ut i ringen och kramade Eva o Gloria och glädjetårarna forsade! :) Domaren kom fram och klappade oss på axlarna sa att det va roligt att han hade dömt rätt med tanke på vilket ståhej det vart! Haha! (Nu kommer tårarna igen!!) 
Wow vilken dag, kanon väder hade vi oxå! Väldigt snygga brännor fick vi ;) 

På kvällen när vi kom hem gick vi över till grannarna en vända och jag firade Glorias championat med en cider och en shot! Kanon trevlig kväll :) 

Söndag morgon begav vi oss ett helt gäng till Högbo för SSRK utställning! Regnade när vi kom dit så de va skönt att Sandra hade tagit med tältet åt oss och satt upp det dagen innan! Men när jag och Hugo va inne i ringen hade det nästan slutat regna! Vi placerade oss som 3a m excellent och ännu en kanon kritik, domaren höll på Ckt pga att Hugo hade för mkt päls så han såg tung ut! (Eva som tunnade ur mycket sist vi klippte!) Men jag är nöjd ändå :) 
I den stora öppenklassen på 16 tikar vart Amanda och Vilja 1:a m Ck och Eva och Malva 2:a m Ck :) visade även idag goa Ella som va riktigt på hugget :p 
I Glorias första championklass vart hon 2:a m Ck med super kritik :) 
I bästa tik vart Amanda och Vilja 3:a med R-cert och Gloria 4:a! :) 
När vi va klara gick vi och åt och fikade sen den obligatoriska korttagningen ;) 
Påvägen hem började regnet igen men slutade när jag kom in i mockfjärd och hemma sken solen :)

Tack allihopa för ännu en trevlig helg ♡ nu blir det tyvärr långt till nästa men hoppas på att komma iväg igen snart :) 

Nej, nu vaknade Wille bus så nu lär vi ut ! 
(Har blivit dagmatte till denna goding ♡) 



onsdag 3 juni 2015

Österbybruk

I Lördags for jag, Hugo, Eva, Gloria, Iris, Martina, Mary och Macey till Österbybruk på utställning!
Jag va lite borta/trött och visste inte riktigt vad jag höll på med i ringen men det gjorde Hugo som tur va och vi vann juniorklassen m CK och oplacerad i bästa hane. Domaren tyckte Hugo va lite tjock, vilket han inte är!
Sen va det flickornas tur och bäst gick det för Martina och Mary som blev 4:e bästa tik med R-cert, Grattis vännen :)
Sen fick vi (Jag och Hugo, Eva och Iris) följa med Pappa Wall-E och "farmor" Annelie in i avelsgruppen där vi fick HP och fick tävla vidare! :)

Medan vi väntade på finalen tog vi kort, åt och shoppade! Hugo fick sig en ny utställnings bur från LS produkter en ny variant hon fått hem där man kunde stoppa upp "gardinerna" under gummiband och slipper dom där kardborre banden plus 2 små väskor där man kan stoppa tex kopplen och annat, jag lyckades ju ha sönder den gamla när jag skulle stoppa in den i bilen på morgonen :p

Hugo ♡

Wall-E,  Hugo, Boss, Iris och Trudy :)

 Mary ♡


Vädret höll uppe tills ungefär en halvtimme innan vi skulle in i finalen då det häll regnade.
Vi såg ut som dränkta katter i finalen men vad gjorde det när vi vart BIS 1 Avelsgrupp? ! :)
Grattis Annelie till fina avkommor och till BIG 3 platsen med Wall-E :)


Ni som läst min blogg vet ju vilken tur jag haft med bilar, haha! Mamma och Pappa va väldigt roliga när jag fyllde år i måndags och jag fick en bogseringslina i present :p Förhoppningsvis behöver jag inte använda den :)

Nu snart ska jag och Hugo fara till borlänge på utställnings träning :)
Tjo! :)

tisdag 26 maj 2015

mycket och ingenting

Fortfarande helt ovan molnen efter Gotland :D
               Min underbara fina pojke! ♡
Satt nyss och kollade på kort och kommentarer på fb från Gotland och fällde glädje tårar! :)

Det vart förstås ett nedslag helgen efter, ett VG i Ulriksdal, Okej, VG är egentligen inte så hemskt men från BIM och CERT till VG då känns det lite bittert! Men får skylla på att Hugo va över öronen kär i sin syster i Ulriksdal och inte va i bästa formen så :p haha!
 Men ett fint kort på mig och Hugo vart det utanför slottet :)
 Fick även träffa på dom här filurerna ;) Ginzo och Folke med Matte och husse :) oxå Wilmio's hundar som hälsade på oss där :)

Efter utställningen var det dax för examens fest för oss USKOR och det va riktigt trevligt och roligt! :) Tack tjejer för en trevlig kväll :)

På måndagen va det första ridlektionen på typ 5 år! Jätte roligt och det gick bättre än jag trodde! :)
Monti va inte så imponerad av mig när han fick lov att arbeta ;) haha! 

I Söndags va vi på inoff i Malung vid mysiga buan! Först ut i ringen va Malin och Tudor som va så duktiga och vart BIM :) sen va det Zaga o Emilys tur och dom vart oxå BIM :) Hugo fick tävla mot fina Zaga (willow grouse Arizaga) och vi slutade oxå som BIM och domaren tyckte vi hade väldigt fina hundar och vi fick fin kritik :) 


Nu när det är klart och materialet är skickat till mig kan jag oxå skriva att jag har blivit antagen att utbilda mig till hundinstruktör,  ska bli riktigt roligt :D något jag drömt om länge :) förhoppningsvis får jag grejerna imorgon och kan börja :) 

Nej, nu ska pojkarna få ut på promenad :) 
tjo!

måndag 11 maj 2015

wow, helt otroligt vilken helg!

Sitter här och försöker ta in vad som egentligen hände i helgen, drömmer jag?! *nyper mig själv*

Vi börjar från början!
Fredag morgon klockan 6 for vi (jag, Eva, Hugo, Iris och Gloria) mot Nynäshamn och tog båten över till Gotland!
Checkade in på hotellet, packade in sakerna på hotellrummet och gick en långpromenad med hundarna :)
promenad längs muren!

utsikt från hotellparkeringen!  

Sen fixade Eva hundarna inför morgondagens utställning och jag o Hugo myste! 

Lördagen och dag 1 på SSRK utställningen! Vi hade 2 raser före oss i ringen så vi tog det lugnt! Tältet hade vi ju redan vart dit och satt upp på Fredan! 
Först ut i ringen av våra va Hugo som vanligt, 1:a i juniorklassen med sitt första CK, sen i bästa hane slog han till med en 2:a plats och ett reserv cert! Tårögd och lycklig matte som tog emot rosetten! 
Iris fick Excellent och Gloria fick Excellent m CK och vann öppenklassen och placerade sig som 4:e bästa tik! 
Hugos kritik :
"Excellent type and general appeauance (stavning?!). Beautiful head, masculin and (ser inte vad de står), Lovley eye expression.  Correct bite.  Excellent over all substance and propotions.  I'd prefer a bit more length of legs. Excellent forechest and ribs. Move frendly and soundly.  Correct coat quality.  Excellent temperament." 
Riktigt glad över resultatet, mycket bättre än jag förväntat mig :) 
Åt, åkte hem, gick med hundarna och hade det trevligt! :) 
  
Söndag och dag 2 på SSRK utställningen! 
Vår ras va först in i ringen, hade inga jätte förhoppningar för jag tänkte att bättre än gårdagen va svårslaget! 
Men tydligen tyckte domaren Thomas annat ;) 
1:a i juniorklassen med CK, Bästa hane (måste skryta lite med att vi slog 3 stycken champion hanar då de troligtvis aldrig mer kommer att hända, haha) med CERT och BIM!!!!!!!!
 Kände hur tårarna brände innanför ögonen på mig när jag tar emot CERT rosetten och kollar på Eva som står och gråter och då brast det, haha! Vilken lycka, va så glad och uppspelt så kommer inte ens ihåg om jag sa tack till alla som kom fram och grattade! :D Efter BIR finalen ger domaren mig en puss på kinden och säger "Very Nice dog!"  (Blir tårögd och alldeles varm nu när jag skriver om detta!) 
När BIR och BIM kortet skulle tas trodde jag att man fick lov att stå med hundens huvud mot domaren (alltså inte sidan jag visar) så det vart lite fel och Hugo såg inte så jätte bra ut men jag såg väldigt glad ut iaf :p så tyvärr kommer det inget BIR och BIM kort ;) 
Hugos kritik: 
"Very typy, Beautiful hed and muzzle. Good chest, Beautiful angel front+rear, Nice feathering! " 

Dom hade även BIS-BIM finaler (BIS final för alla som blivit BIM), där Hugo slog till med att bli 4:a av 7 hundar :) 

Så packade vi ihop alla saker och åkte och åt, gick ännu en långpromenad med hundarna längst muren sen firade vi Hugos resultat med glass :D
     Mitt fantastiskt trevliga resesällskap ♡
19.20 gick färjan hem och vid 2.15 svängde vi in på gården hemma hos Eva, 3.30 va jag och Hugo hemma hos våra pojkar ♡

Så, kunde denna helg gått/varit bättre?! NEJ!!!!! :D Tusen tack Eva för att vi fick följa, för ditt stöd och för denna vackra hund! ♡
5 officiella utställningar, 5 Excellent,  två 2:a placeringar och två 1:a placeringar i juniorklass, ett r-cert och ett CERT!

Molle har haft kusin Jack här på "sova över party" och en massa bus!

Nej, nu ringer tydligen Molles mat klocka så lär väl ge dom lite mat :p

P.S Tusen tack för alla gratulationer till helgens resultat! Blir alldeles rörd ♡


tisdag 5 maj 2015

Mycket på!

Nu har det varit mycket på på slutet med bilar och allt! Men jag har börjat smälta nu att jag missade Västerås utställningen! Känns fortfarande piss men jag "fick" mig en ny bil och fick umgås med mamma o Maja :) utställningar blir det fler av som det ser ut ;) haha!

I Torsdags när jag o Malin va i Borlänge och kommer ut ifrån kupolen så startar inte bilen... jag trodde inte det va sant, var påväg att gå fram till Polisbussen som stod på parkeringen bredvid och lämna in mitt körkort och aldrig röra en ratt mer men då startade pärlan! Haha!
Som tur va var det batteriet som va dåligt så nu är det bytt och pärlan startar så fint så :)

I Lördags va jag och Hugo till Sifferbo för frisering och planering inför Gotlandsresan :)
Nu är det nära, på Fredag morgon åker vi :) Ska bli så roligt och spännande! Naturligtvis har Iris börjat löpa men jag hoppas Hugo sköter sig och inte blir för dryg ;) Isf får vi sova i bilen, haha!

Idag tog jag "mod" till mig och anmälde till MH/BPH test med båda pojkarna, är redan nervös så vi får se hur det slutar! Haha! Förhoppningsvis följer Linus med och går med Molle så jag inte förstör så hemskt för pojkarna med min nervositet ;) Men det ska nog gå bra! En månad kvar så :D


Så mycket jag vill göra för både mig själv,  Linus och hundarna men kommer aldrig till skott,  blir så less på mig själv! :p
Nu får det bli skärpning med laterierna och alla snurriga tankar!
Ska tanka energi i helgen på Gotland :D

måndag 27 april 2015

bilar och missad utställning :(

Klockan ringde 3.30 och jag o Hugo va mer taggade än någonsin för utställning, 4.45 slängde vi oss i saaben för att åka mot Sifferbo där vi skulle åka resten av vägen med Eva o Lisa !
När jag kom till Nås (1,5 mil hemifrån) så sten dog bilen och där tog våran utställning dag slut och vi vart bogserade hem :( Arg som ett bi på trasiga bilar och grät så tårarna sprutade för att vi missade utställningen kunde jag inte somna om så jag låg och kollade på blocket efter bil och annat så när klockan va 8.30 ungefär ringde jag mamma så hon och lillasyster Maja kom och hämtade mig!
Vi gick en långpromenad sedan ringde jag på en bil jag sett på morgonen på blocket och den fanns kvar, så vid 11.30 begav vi oss till Mora för att kolla på bil!
Hade grinat, varit så arg och spänd så jag hade fått migrän :p
Bilen såg bra ut, lite rost på bakluckan men det får Linus fixa, dämparna till skuffen va trasiga (köper jag nya på torsdag) och nya sommar däck o vinterdäcken hade gått 1 säsong och en sån bil som jag velat ha länge så det vart bilköp :)
Vi firade bilköpet med McFlurry på McDonalds och där släppte även migränen :)
Är redan kär i bilen och har ägt den 2 dagar ;) haha! Så nu hoppas jag den håller nått år iaf :p
                                 Pärlan ♡

Idag har jag varit och hälsat på Sofia och Husky ligan :) Pratat lite Skit och blivit attackerad av 4 prayor ;) haha!
På eftermiddagen for jag till Vansbro för att visa pärlan för Pappa och lät han provköra! Så vi for till Wassgalen (sommarstugan) och gick med Sally och Skrållan, älskar att vara där, så lugnt och fint!

 När jag kom hem busade jag o grabbarna på gården sen "pimpade" jag bilen lite, haha!


Nu ska jag bara hitta en någorlunda billig dubbelbur att ställa i skuffen så pojkarna har någonstans att sitta :)

Fortfarande väldigt irriterad att jag inte kom iväg till Västerås då de gick så bra för Hugos bror och syster men det kommer fler utställningar, vi ska ju till Gotland om 2 helger :)

lördag 25 april 2015

Trasiga bilar och vänster varv !

Förra veckan började ju sisådär ;)
Skulle åka och trimma Hugo och när jag va påväg hem tänkte jag att om jag handlar här så slipper jag ju när jag kommer hem och svänger in i djurås och går in på ICA, när jag kommer ut vägrar bilen att starta, jippie! Ringer runt och efter ett tag kommer Eva och ska hjälpa mig kabla igång bilen men den vägrar starta ändå så jag och Hugo följde med Eva hem tills Pappa och Linus slutat jobbet och kunde komma med trailern och hämta bilen och oss! Bränsle pumpen som gett sig på pärlan! Men nu är Bettan igång igen som tur va :)
kan ju inte gnälla på att saaben krånglat mycket på 7 år då vi bara fixat den för 2000 kr så ;)
Hugo slapp bli uppställd och fotograferad efter trimningen utan fick leka med syrran istället, va mycket bättre de tyckte han!  


På torsdagen skulle jag besikta legacyn och jag har nog aldrig sett så många punkter som behövde fixas nån gång... "Vi ses nog inte mer med den här bilen!" Säger besiktningsmannen med ett leende och jag ville bara sparka han på knäskålen..
och lill bilen hänger avgassystemet på, haha! Går bra för oss just nu ;)

På Fredagen hade vi avslutningsmiddag alla uskor och lärare! Jätte mysigt och det är så tråkigt att det är slut nu, eller det är ju skönt att slippa plugga men tråkigt när vi i klassen blivit så sammansvetsade!

Söndagen spenderades i Forshaga på SSRK utställning med Eva, Martina och andra goa springer ägare :)
Eva och Hugo kom 2:a i juniorklassen med Excellent och kritiken löd:
"Vänligt väsen! Mycket bra storlek o typ. Bra huvudmodell. Behöver få något mörkare ögon. Bra öron. Ännu för öppen o fram skjuten skuldra för det ger en för brant övergång mellan hals o rygg o för kort steg i fronten. Bra bröstkorg.  Tillräcklig benstomme m fina tassar. Låg fin has. Tillräckliga vinklar i bakstället. Mycket vacker päls med korrekt struktur!"

Det gick bra för damerna vi hade med oss oxå, Iris 2:a m CK och Macey 4:a m Excellent i juniorklassen i Öppenklassen vann Gloria m CK o Mary 2:a m CK :)
I bästa tik vart Gloria 2:a med reserv Cert och Iris 4:a :) duktiga tjejer!! ♡
Tack för ännu en rolig dag flickor :)

I onsdags vart det utställningsträning i solskenet med Hugo, Zaga o Tudor :)
tyckte faktiskt Hugo skötte sig bra, det är jag som behöver längre ben så jag kan ta ut stegen bättre ;)
Finaste Hu ♡

"Tant" Elins godbit, Tudor !♡

Fina Zaga som idag debuterat på officiell utställning med VG och bra kritik :) Grattis ♡
På vägen hem vart jag stoppad av polisen, fick blåsa o visa körkort, även lite klagomål på legacyn men slapp böter! Jag ska nog sluta köra bil/ha något med bilar att göra 😂 haha!

Nu väntar vi på husse så ska vi ut och lägga varsitt spår åt pojkarna och imorgon ska Hugo springa vänster varv igen i Västerås med matte som handler, så håll tummarna för oss :)

söndag 12 april 2015

utställning och lydnadskurs !

Helgen började med inofficiell utställning i Ludvika på lördagen!
Malin, Tudor, Emily och Zaga kom runt kvart i sju så packade vi iordning i bilen och for mot Ludvika, Malin var snäll och körde när jag är så fjantig ;)
Väl där mötte vi upp Eva, Elisabet, Mia och Johanna :)
Först in i ringen va lilla "Nisse" som vart BIR m HP :)
Sen skulle ju vi andra in ungefär samtidigt som vanligt, Zaga vart 2:a bästa tik med HP och fin kritik, Malin vart BIR m HP, Mia o Walter och Johanna o Tilly lika så :)
Så va det Hugo som skulle in i bästa hane o vi fick springa 100 varv kändes det som ;) men tillslut vart Hugo 2:a bästa hane med HP, det Hugo åkte på va tydligen att han hade för långa kinder annars va han väldigt bra!
kritiken:
"Välbalanserad helhet, bra huvud, välansatta öron, bra ögon, fin överlinje. Välkroppad för ålder, bra längd på bröstkorg, moderat vinklad, bra bakställ med rejäl lårbredd, stabila hasor. Vacker päls, rör sig mycket bra, välpresenterad!" 

Sen va det Novas tur att gå in i ringen mot "moster" Malva där Malva vart 2:a och Nova 1:a och i BIR o BIM vart Nova BIR :)

Om jag inte minns fel va det Malin o Tudors tur att in i bäst i grupp sen, där dom vann gruppen :) 


Nova vart oplacerad i gruppen men Anki o Wilma vart BIG 2:a!
Tudor vart oplacerad i BIS finalen men han skötte sig jätte bra och de va så roligt att det gick bra för dem :)

Efter en trevlig dag med trevligt folk i Ludvika så for vi nöjda hemmåt! :)

Älsk bjöd mig på restaurang på kvällen sen hälsade vi på mamma, pappa, syskonen o hundarna en sväng! Efter vi kom hem vart det inte många knop :)

Idag har det halft blåst storm här men jag o Molle trotsade och åkte på lydnadskurs medans Hugo o husse gick en promenad!
Molle va riktigt duktig stundvis, han har fått lite svårt att fokusera på mig och ska hela tiden leka med dom andra hundarna men idag gick de faktiskt bra! Lite kontakt övningar och inkallning vart det på träningen! Första inkallnings tillfället sprang han o hälsade på en annan hund men så provade jag att ta fram visselpipan och då kom han till mig direkt :)

Trodde inte han skulle bli trött men direkt han kom hem så slängde han sig i sängen där han legat nästan hela eftermiddagen :p
            Mattes stora prins kan om han vill ♡

Mattes mys prupp ♡ 

I morgon ska jag följa Linus faster o deras hund till veterinären, på tisdag ska vi till sifferbo för frisering till helgens utställning i Forshaga och på torsdag får vi hem nya madrassen till sängen eftersom lilla prinsen tuggat upp den vi har nu! Billigt med hundar ;)  

Ha de bra ♡

torsdag 9 april 2015

Dunder förkyld..

Ja, det vart jag efter Kista.. typiskt! Började med hals ont och örvärk i måndags och nu hostar jag och har feber.. snälla låt mig vara frisk tills på Lördag, vill inte ställa hund och hålla på att hosta ihjäl mig och tok flåsa efter 2-3 steg ;)
Tur man har staket runt gården så pojkarna kan roa sig bäst dom vill medans matte sitter och kollar på i en solstol ;) haha!

Vi har även följt trenden och köpt nya hurtta limited edition 2015 y-sele ;) tog storlek 70 först men då va den alldeles för stor runt halsen men lagom runt magen så då beställde jag storlek 60 istället och dom satt kanon, kanske lite trång runt magen istället men det har vi ordnat :)


Tyckte verkligen om färgen på dom :) Men kom inte riktigt överens med fästet fram men det kanske är en vane sak?! Iofs drar dom ju inte så mycket så det behövs men ville prova :p 

idag har jag varit och myst med "hemliga uppdraget" jag skrev om för 2 veckor sedan, hoppas jag snart kan lägga ut lite bilder och berätta ;) 

Nej, nu ska jag mysa med mina lång öron ♡