lördag 17 januari 2015

HP, BIR & BIG 3 :)

Dagen började ju inte direkt nå vidare då väckarklockan inte ringde utan Emily ringde och väckte mig och sa hon stod på gården :p Tur jag packat och fixat det mesta igår så det va bara att borsta tänderna och slänga på mig kläder samtidigt som jag borstade Hugo och drog på honom täcket ;)
på 10 min va jag klar och vi for till Malung!

Tyvärr var våra ringar i olika rum så vi fick sitta själva men som tur va kom Anna och gjorde mig och Hugo sällskap och fotade oss när vi va inne i ringen! Eftersom jag va så stressad efter försovningen så va all nervositet borta så det va ju bra :D
Väl inne i ringen så skötte sig Hugo som en gud, såå duktig min lilla groda!♡ Bara 2 studs till skillnad från i Mora där han studsade sig fram 2 varv i ringen :p
Vi fick HP och blev BIR, nyfiken vart jag på kritiken då jag hörde domaren sa mycket bra :) sen vart det lite väntan innan BIG finalen, där slutade vi som 3:a av 8st hundar, såå nöjd och stolt matte :D kritiken var oxå lovande :)
"Maskulin hane av utmärkt storlek. Korrekt bett, vackra ögon. Utmärkt öronsättning. Väl tillbakalagd skuldra, utmärkt överarms vinkel, stark rygg. Utmärkt kors och knävinkel. Låg fin has. Bra välvd bröstkorg, lite tunn i nedredelen. Utmärkt längd på bröstbenet. Tåar ut lite i stående. Helt okej tassar. Utmärkt benstomme. Väldigt vacker päls. Rör sig trevligt. Bär svansen perfekt. Trevligt temperament!"

Tack igen Anna för korten :)

När jag o Hugo var påväg ur ringen kommer den en kvinna fram till oss och gratulerar oss och säger att Hugo va riktigt snygg och frågade vart han kom ifrån :) Och när vi kom hem skrev Annika och grattade och att hon sett oss och vi va fina tillsammans :)
sånt värmer ett matte hjärta :)

Och för att vi och hundarna inte skulle bli avundsjuka på varandra i bilen hem så slog Emily och Zaga oxå till med HP,BIR och BIG 3 ;) haha!
Migränen slog till i bilen hem plus att jag va jätte trött så jag och hundarna sov i 2 timmar när jag kom hem, riktigt skönt :)

Sen hände det en mindre rolig sak och jag är verkligen glad för att det gick så bra som det gjorde, Älskar dig Linus ♡

Väldigt nöjd med dagen :)
 Nu ligger jag och lyssnar på när mina 3 älsklingar snarkar brevid mig! Blir nog en tidig kväll för mig med känns det som :)

God natt :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar