söndag 4 januari 2015

Skolios, spel, middag, musik

I fredags morse var jag till sjukgymnasten och fick göra flera olika tester och då fick jag reda på lite mer om varför jag har ont i ryggen, jag har lätt skolios, alltså sne ryggrad (övre delen) plus att bysten är för tunga och eftersom jag gått och haft ont så länge har musklerna i nacken, axlarna och överarmen på höger sida blivit svaga! Så nu har jag fått ett träningsschema för att stärka upp musklerna i axlar, nacke och rygg sen som jag redan visste ska jag gå ner i vikt så att jag får en bröstförminskning så jag ska även få hjälp med vikten! Så nu känns det som om jag är på rätt väg för att bli av med smärtan i ryggen :) skönt!

På kvällen for vi till svågern och bästis och spelade spel och drack gott, lite träning vart det då jag fick som uppgift på spelet att jag skulle stå i "jägarställningen" i 1 minut, klarade dock bara 50 sekunder men det kändes bra i låren ändå kan jag säga, haha! Sen vart det lite dans oxå, riktigt rolig kväll :) Promenad hem så jag fick prova nya pannlampan som va jätte bra :)

På lördagen gjorde vi inte många knop, va iväg och kollade på Frölunda-Leksand sen hem till soffan och pojkarna igen :p

Idag va mamma hit och åt med oss, roligt att få rå om henne lite :) nu ligger vi i soffan och kollar på "så ska det låta" och äter ost o kex! Har båda hundarna i knät :p

Hugo har spanat in Arlo när han har tränat "plattskalle" och provade det ikväll ;) egentligen så va han nog bara tarv, haha!

Få se om vi orkar vara vakna och kolla på junior pojkarna när dom spelar semi final :p 
Puss o hej !

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar