torsdag 1 januari 2015

Första Januari

Här kommer en lite sen nyårs hälsning ifrån mig och långöronen :) vi försökte ta en "familje bild" men gick inge vidare när varken kameran eller hundarna ville samarbeta ;) inte lätt alla gånger! 

Stackars pojkarna är rastlösa nu när det varit så kallt och sen vart det blött och geggigt, matte har jobbat och pluggat och husse har haft fullt upp med att fixa hemma! Vi vill ha 5-6 minus grader och 2-3dm snö! Helst sommar om man ska få klaga lite mer ;) haha! 

Nyårsafton vart lugn och mysig! På dagen va Linus och fiskade och jag va och fira mini jul med bästis, Linus faster, platssvärmor och hennes dotter :) det har blivit en tradition för oss att fira mini julafton då våra karlar inte är så intresserade av julklappar och att ge julklappar som vi småbarn är ;) haha! Vi grillar korv, fikar och har julklappsutdelning i en slogbod med en mysig brasa!  
Sen vart det bus med hundarna på gården och efter det så vart vi liggandes i soffan i långkarlsonger och halvsov alla fyra! Runt 19 tiden kom vi äntligen in i duschen och sedan försökte vi ta fina kort som jag beskrev i början men vi lessnade och såg på grevinnan och betjänten istället :p 
Lite senare tog vi första åkturen med skotern till svärmor och sa hej och sedan hem till pojkarna så dom slapp vara själva på 12 slaget med alla raketer! Hugos första raketupplevelse och han och Molle satt i sängen och kollade ut igenom fönstret på färgerna som kom upp på himlen! Sååå stolt och glad att dom inte är brydda när det skjuts raketer, åskar eller när man skjuter med bössan! :) 

Idag vart det kvällsjobb för mig och Linus va och fiskade och busade med pojkarna! Avslutade kvällen med nya Beck och sedan Ironman! 
Nej, nu lär jag sova om jag ska upp till sjukgymnasten imorgon! 
Tjoflöjt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar