tisdag 30 december 2014

Året 2014 :)

Året 2014 började kanon, vaknade upp i Fjätvallen (Idre) med mina favoriter (Linus,Molle, Lisa och Martin)! Där vi åkte skoter, Molle fick busa i snön, spelade spel, badade bastu och bara njöt av det vackra vinterlandskapet! :)


Bästa Sara va hemma och hälsade på under jul o nyår så vi umgicks mycket med henne oxå :)

Den 20/2 föddes våran Hugo ♡ på kennel Wilmio's :)

15-16/3 var vi hos Bästs Ann-sofie, Christer, Ture och Wille och hälsade på, hade det jätte mysigt, åt god mat, va på utställning och gick långpromenad :) 
Molle och Pappa Ture ♡

21/3 va jag o Mia hem till Bästa Eva på valpmys, då va Hugo och syskonen 4 veckor och då visste vi inte att lilla Hugo skulle flytta hem till oss så småning om :) 

Den 23/3 fick jag en väldigt rolig och trevlig överraskning då svågern och min kära vän Lisa kom hem med lilla Jack som inte är så liten längre ;) 

17-20/4 Följde jag o Molle med Pappa och Maja upp till Fjätvallen och firade Påsk med släkten och hade det väldans trevligt :)

Jag och Molle har gått 2 kurser i rallylydnad, Molle tycker det är jätte roligt och vi har fått bättre kontakt, få se om vi törs oss på någon tävling eller hur vi gör ;)
litet collage på det härliga gäng vi tränat med :) 

8/7 flyttade lilla Hugo hem till oss då 4 och en halv månad gamal ♡

25-27/7 Åkte Linus, jag, Molle, Hugo, Maja och Pappa upp till Fjätvallen på mini semester där karlarna passade på att fiska och jag, Maja och hundarna gick promenader och myste :)

Så har vi varit på inoffutställningar med pojkarna där Hugo slagit till med bästa resulatatet och blivit HP,BIR o BIG 3 :) 2 gånger har jag och Hugo fått äran att vara med i Wilmio's uppfödargrupp där vi blivit BIS 2, båda gångerna :)

20/9 for jag, Linus, Lisa, Stina, Peter och Martin till Järvsö zoo! Väldigt trevligt synd bara att djuren inte riktigt ville visa sig :)

5-7/12 var jag och Peter iväg till stockholm och gick på Idolfinal men främst för att se One direction ;) En kanon resa där vi vart väl omhändertagna av Peters syster Malin och hennes Johan, fick leva o åka lyxigt! Verkligen en oförglömlig resa! :) 

Det va några av höjdpunkterna 2014, har även hänt massa andra roligt :) Jag har fått nytt vikariat, vi har renoverat uppe, nere i hallen och i sovrummet, vi har lagt viltspår åt Molle, Hugo och Jack, varit ute i skogen, några roliga fester och jag har fått mig en underbar vän/uppfödare i Eva ♡ 

Nu ser vi verkligen fram emot 2015 där det kommer stå många utställningar på schemat (iaf för Hugo, beror på hur Molle ser ut i pälsen eftersom ligist lillebror friserar honom,haha!) Förhoppningsvis ska jag o Molle (troligtvis Hugo oxå) tordas oss på att tävla rallylydnad nybörjarklass och så ska pojkarna få gå iaf anlagsprovet i viltspår! :) förhoppningsvis klarar jag att gå ner dom där 15kg i vikt så jag får hjälp med ryggen oxå! Och ännu en höjdpunkt, Göteborg och en hel konser med One direction med Peter :D 

Ha det bra allihopa och var rädda om varandra och imorgon tar vi steget in i 2015 :) ♡

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar