torsdag 25 december 2014

Juldagen!

Nu va det kallt här i Dalarna, -24 står mätaren på..! Har aldrig sett Molle reagerat på kallan när vi varit ute men idag "haltade" han på alla fyra och det va så synd om honom tills jag frågade om vi skulle gå in, då sprang han upp på trappan :p haha! 

Dan före dan före doppare dagen så vart vi väckta av pappa vid 9 som va i järna och jobbade och ville ha sällskap på frukosten sen åkte vi upp till Linus morfars stuga och hundarna fick springa av sig i skogen, efter det så fick pojkarna prova dra ett bildäck med fälg tillsammans, dom va så duktiga så och kämpade på bra :) 
Dan före doppare dagen vart det skogen igen och pojkarna fick busa och springa av sig! Sen vart det lång dag på jobbet för matte där jag skulle göra första kvällen själv, gick väl sisådär, haha! Tur vi har Majliss som alltid ställer upp och hjälper till! ♡ när jag slutat kom jag precis till sista bingon på uppesittarkvällen och som vanligt är man 1nr ifrån :p när vi kom hem så hade Hugo jul pyntat i sovrummet, en kudde som blivit slaktad så det va bomull överallt, haha! Knäppis! ♡

Julafton började med gröt frukost hos svärfar sen for vi till skogen med hundarna som sprang så snön yrde! ;) vid 13.30 for vi till vansbro till mamma, pappa, maja, jakob, hundarna och morbröderna och åt, såg på kalle och öppnade paket! Mamma vet hur mörkrädd jag är så jag fick en jätte fin och bra pannlampa som jag kan ha på mornarna och kvällarna när jag och pojkarna är ute :) sen for vi hem och myste med hundarna innan vi skulle på nästa ställe, Linus mormor o morfar! Där vart vi bjudna på ännu mera mat, paket öppning och frågesport :) jag som alltid är kall om fötterna fick ett par jätte fina och varma tofflor :) trött efter all mat så for jag hem till mina pojkar och vi slog på en film och somnade direkt ;) 

Idag har vi inte gjort många knop då det är så kallt ute, va till Linus farmor och lämnade blommor och glögg sen myst med pojkarna och sett på tv :) 

Nu blir det jobb 2 dagar sen är det inoffutställning i Mora för mig o Hugo och så får vi sällskap av Emily och Zaga :) Längtar!!!!

Någon dag här ska jag sätta mig och skriva ner 2014 års höjdpunkter och så får ni givetvis höra om utställningen :) 
kram på er i kallan!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar