söndag 21 december 2014

4:e advent

Hej och Glad 4:e advent! 
Igår fick pojkarna prova på att dra igen, Hugo fick fortsätta med crossdäcket men dra längre och på åkern där det va lite motstånd med gräs och snö, han va så duktig så! Molle han fick dra ett bildäck med fälg så han fick ta i lite mer men det vart kanske bara 500-600 meter sedan bytte vi till crossdäcket och gick ut på den plöjda åkern, där vart det lite svårare då däcket fastnade i jordkockorna men han gjorde det jätte bra!! Det syns att dom tycker om det! :) sedan gick vi en vända och efter det vart det bus på gården! På kvällen åkte jag på julbord till äppelbo världshus, jätte god mat och som vanligt äter man sig fördärvad ;) 
Efter det vart det inte många knop, myste i soffan med mina 3 godingar! :) lagomt dryg dag :)


Idag vart det en lång och skön sovmorgon sen en promenad med pojkarna och det obligatoriska buset på gården! Vid 13 åkte jag, pappa och Maja till Floda och hälsade på/firade mini jul hos Farmor o Farfar, 2 av mina fastrar och kusin Emma och hennes Henke var med! Så roligt att träffa alla! (Händer tyvärr väldigt sällan fast vi bara bor 5 mil ifrån varandra!) Mysig liten lägenhet FoF fått där på boendet! 
När jag kom hem var vi och hälsade på Linus mormor o morfar en snabbis sen for vi till svärmor och åt lutfisk (jag o lisa åt kycklig!) Och spelade kort! 
Nu ligger vi här i soffan igen och kollar på pirates 3 :) 
Imorgon ska pojkarna få ut och springa i skogen vid stugan sen kanske få dra lite!! 


Passar på nu att hälsa alla God Jul och Gott nytt år då jag jobbar imorgon och på tisdag sen blir det full rulle på julafton! :)

Kram kram

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar