söndag 28 december 2014

Inoffutställning i Mora !

Imorse ringde klockan tidigt, upp och ge hundarna mat, ut med dom, klä på mig och Hugo sen åkte vi och hämtade Emily o Zaga för att åka till Mora på utställning :)
Molle fick ha ensamtid med husse vilket uppskattades!! :)

Väldigt kall men lyckad dag! Först in i ringen va Hugo som tydligen ätit studsbollar till frukost ((hoppade sig fram i ringen)) men stog jätte fint och fick fin fin kritik ((10 månaders hane full av bus, mycket bra storlek, huvud med bra propotioner, fint uttryck, bra hals, välkroppad m bra ben o tassar, rör sig bra fast busigt, bra päls o färg!)) HP och väntan på BIR final där syster Iris vann bland tikarna och syskona bus fick tävla om BIR & BIM där syrran Iris slog Hugo! Jag är jätte nöjd för nu fick vi lite revanch sedan förra utställningen ;)

 Efter det så gick vi in med Iris, Hugo och moster Malva i uppfödargrupp där vi fick HP och gick vidare till BIS! :) Efter det va det Zaga o Emilys tur som va jätte duktiga och fick HP och fick tävla i BIR & BIM där dom oxå slutade som BIM med fin kritik :) ((bra så vi slapp va osams påväg hem,haha!))
Frusna o hungriga gick vi och köpte lite mat i väntan på att se Iris i BIG finalen ((där hon slutade som 2:a om jag inte minns fel!)) Och vänta på att vi skulle få in i BIS Uppfödargrupp! Väldigt roligt när dom hade ordnat bland annat "gubbe med hund" och "roligaste/finaste julhund/utklädnad" ! Lång och kall väntan som faktiskt var värt att vänta på, Wilmio's uppfödargrupp slutade som BEST IN SHOW 2:a ♡
Inget kanon kort då kameran inte ville ta kort i ridhus :p Anki o moster Malva, jag o Hugo och Eva o syster Iris :)

Nu ligger jag under täcket med mina varma tofflor och båda hundarna på varsitt ben så nu börjar det sticka i låren så värmen är nog påväg tillbaka ;)

Tack alla för en trevlig dag, nu längtar vi till Malungs utställningen den 17:e januari :) där är det inne på dansbanan så där fryser vi nog inte lika mycket! :p

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar